Dolar
38.42
Euro
43.59
Altın
3,321.69
ETH/USDT
1,762.00
BTC/USDT
93,160.00
BIST 100
9,490.90
Trakya'nın baklavası "Hayrabolu Tatlısı"
06.07.2015

Tekirdağ'da peynir, yumurta, irmik ve un karıştırılarak yapılan Hayrabolu tatlısı'nın, bayramda, düğünde ve özel günlerde baklavadan daha fazla tercih edildiği bildirildi. (Emrah Gökmen - Anadolu Ajansı)

Trakya'nın baklavası "Hayrabolu Tatlısı"
Fotoğraf: Emrah Gökmen

Tekirdağ'da peynir, yumurta, irmik ve un karıştırılarak yapılan Hayrabolu tatlısı'nın, bayramda, düğünde ve özel günlerde baklavadan daha fazla tercih edildiği bildirildi. (Emrah Gökmen - Anadolu Ajansı)

Trakya'nın baklavası "Hayrabolu Tatlısı"
Fotoğraf: Emrah Gökmen

Tekirdağ'da peynirle yapılan Hayrabolu tatlısı, bayramda, düğünde ve özel günlerde baklavadan daha fazla tercih ediliyor. Peynir, yumurta, un ve irmiğin karışımıyla elde edilen tatlının hamuru, makinelere konularak şeklini alıyor. (Emrah Gökmen - Anadolu Ajansı)

Trakya'nın baklavası "Hayrabolu Tatlısı"
Fotoğraf: Emrah Gökmen

Tekirdağ'da peynirle yapılan Hayrabolu tatlısı, bayramda, düğünde ve özel günlerde baklavadan daha fazla tercih ediliyor. Peynir, yumurta, un ve irmiğin karışımıyla elde edilen tatlının hamurun şeklini almasının ardından fırınlara gönderilerek pişiriliyor. (Emrah Gökmen - Anadolu Ajansı)

Trakya'nın baklavası "Hayrabolu Tatlısı"
Fotoğraf: Emrah Gökmen

Tekirdağ'da peynirle yapılan Hayrabolu tatlısı, bayramda, düğünde ve özel günlerde baklavadan daha fazla tercih ediliyor. Peynirin hamura dönüşmesi ve fırınlanmasının ardından tatlılar, su ve şekerle birlikte kısık ateşte pişiriliyor. (Emrah Gökmen - Anadolu Ajansı)

Trakya'nın baklavası "Hayrabolu Tatlısı"
Fotoğraf: Emrah Gökmen

Tekirdağ'da peynirle yapılan Hayrabolu tatlısı, bayramda, düğünde ve özel günlerde baklavadan daha fazla tercih ediliyor. Peynirin hamura dönüşmesi ve fırınlanmasının ardından tatlılar, su ve şekerle birlikte kısık ateşte pişiriliyor. (Emrah Gökmen - Anadolu Ajansı)

Trakya'nın baklavası "Hayrabolu Tatlısı"
Fotoğraf: Emrah Gökmen

Tekirdağ'da peynir, yumurta, irmik ve un karıştırılarak yapılan Hayrabolu tatlısı'nın, bayramda, düğünde ve özel günlerde baklavadan daha fazla tercih edildiği bildirildi. (Emrah Gökmen - Anadolu Ajansı)

Trakya'nın baklavası "Hayrabolu Tatlısı"
Fotoğraf: Emrah Gökmen

Tekirdağ'da peynir, yumurta, irmik ve un karıştırılarak yapılan Hayrabolu tatlısı'nın, bayramda, düğünde ve özel günlerde baklavadan daha fazla tercih edildiği bildirildi. (Emrah Gökmen - Anadolu Ajansı)

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler