Adana'da başlatılan proje ile sosyal, ekonomik ve kültürel yönden dezavantajlı 25 kadına meslek sahibi olup aile bütçelerine katkı sağlamaları için yöresel gıda ürünlerinin yapımı ve üretimi öğretiliyor.
Adana'da başlatılan proje ile sosyal, ekonomik ve kültürel yönden dezavantajlı 25 kadına meslek sahibi olup aile bütçelerine katkı sağlamaları için yöresel gıda ürünlerinin yapımı ve üretimi öğretiliyor. Kadınlar, ilk etapta bölgede yoğun olarak yetişen ve projeye ismini veren turunç reçeli, marmelatı ve ekşisinin yapımını öğrendi. Çilek, kayısı, şeftali gibi ürünlerden reçel yapımının yanı sıra ıspanaklı, zerdeçallı, domates ve pancarlı erişte kesimini öğrenmeye başlayan kadınlar, hem meslek ediniyor hem de aile bütçesine katkı sağlıyor. ( Eren Bozkurt - Anadolu Ajansı )
Adana'da başlatılan proje ile sosyal, ekonomik ve kültürel yönden dezavantajlı 25 kadına meslek sahibi olup aile bütçelerine katkı sağlamaları için yöresel gıda ürünlerinin yapımı ve üretimi öğretiliyor. Kadınlar, ilk etapta bölgede yoğun olarak yetişen ve projeye ismini veren turunç reçeli, marmelatı ve ekşisinin yapımını öğrendi. Çilek, kayısı, şeftali gibi ürünlerden reçel yapımının yanı sıra ıspanaklı, zerdeçallı, domates ve pancarlı erişte kesimini öğrenmeye başlayan kadınlar, hem meslek ediniyor hem de aile bütçesine katkı sağlıyor. ( Eren Bozkurt - Anadolu Ajansı )
Adana'da başlatılan proje ile sosyal, ekonomik ve kültürel yönden dezavantajlı 25 kadına meslek sahibi olup aile bütçelerine katkı sağlamaları için yöresel gıda ürünlerinin yapımı ve üretimi öğretiliyor. Kadınlar, ilk etapta bölgede yoğun olarak yetişen ve projeye ismini veren turunç reçeli, marmelatı ve ekşisinin yapımını öğrendi. Çilek, kayısı, şeftali gibi ürünlerden reçel yapımının yanı sıra ıspanaklı, zerdeçallı, domates ve pancarlı erişte kesimini öğrenmeye başlayan kadınlar, hem meslek ediniyor hem de aile bütçesine katkı sağlıyor. ( Eren Bozkurt - Anadolu Ajansı )
Adana'da başlatılan proje ile sosyal, ekonomik ve kültürel yönden dezavantajlı 25 kadına meslek sahibi olup aile bütçelerine katkı sağlamaları için yöresel gıda ürünlerinin yapımı ve üretimi öğretiliyor. Kadınlar, ilk etapta bölgede yoğun olarak yetişen ve projeye ismini veren turunç reçeli, marmelatı ve ekşisinin yapımını öğrendi. Çilek, kayısı, şeftali gibi ürünlerden reçel yapımının yanı sıra ıspanaklı, zerdeçallı, domates ve pancarlı erişte kesimini öğrenmeye başlayan kadınlar, hem meslek ediniyor hem de aile bütçesine katkı sağlıyor. ( Eren Bozkurt - Anadolu Ajansı )
Adana'da başlatılan proje ile sosyal, ekonomik ve kültürel yönden dezavantajlı 25 kadına meslek sahibi olup aile bütçelerine katkı sağlamaları için yöresel gıda ürünlerinin yapımı ve üretimi öğretiliyor. Proje koordinatörü ve ziraat mühendisi Burcu Danacı (fotoğrafta) AA muhabirine açıklamada bulundu. ( Eren Bozkurt - Anadolu Ajansı )
Adana'da başlatılan proje ile sosyal, ekonomik ve kültürel yönden dezavantajlı 25 kadına meslek sahibi olup aile bütçelerine katkı sağlamaları için yöresel gıda ürünlerinin yapımı ve üretimi öğretiliyor. Adana Tarım ve Orman Müdürü Muhammet Ali Tekin (sağ 2), kadınların çalışmalarını inceledi. ( Eren Bozkurt - Anadolu Ajansı )
Adana'da başlatılan proje ile sosyal, ekonomik ve kültürel yönden dezavantajlı 25 kadına meslek sahibi olup aile bütçelerine katkı sağlamaları için yöresel gıda ürünlerinin yapımı ve üretimi öğretiliyor. Kadınlar, ilk etapta bölgede yoğun olarak yetişen ve projeye ismini veren turunç reçeli, marmelatı ve ekşisinin yapımını öğrendi. Çilek, kayısı, şeftali gibi ürünlerden reçel yapımının yanı sıra ıspanaklı, zerdeçallı, domates ve pancarlı erişte kesimini öğrenmeye başlayan kadınlar, hem meslek ediniyor hem de aile bütçesine katkı sağlıyor. ( Eren Bozkurt - Anadolu Ajansı )
Adana'da başlatılan proje ile sosyal, ekonomik ve kültürel yönden dezavantajlı 25 kadına meslek sahibi olup aile bütçelerine katkı sağlamaları için yöresel gıda ürünlerinin yapımı ve üretimi öğretiliyor. Kadınlar, ilk etapta bölgede yoğun olarak yetişen ve projeye ismini veren turunç reçeli, marmelatı ve ekşisinin yapımını öğrendi. Çilek, kayısı, şeftali gibi ürünlerden reçel yapımının yanı sıra ıspanaklı, zerdeçallı, domates ve pancarlı erişte kesimini öğrenmeye başlayan kadınlar, hem meslek ediniyor hem de aile bütçesine katkı sağlıyor. ( Eren Bozkurt - Anadolu Ajansı )
Adana'da başlatılan proje ile sosyal, ekonomik ve kültürel yönden dezavantajlı 25 kadına meslek sahibi olup aile bütçelerine katkı sağlamaları için yöresel gıda ürünlerinin yapımı ve üretimi öğretiliyor. Kadınlar, ilk etapta bölgede yoğun olarak yetişen ve projeye ismini veren turunç reçeli, marmelatı ve ekşisinin yapımını öğrendi. Çilek, kayısı, şeftali gibi ürünlerden reçel yapımının yanı sıra ıspanaklı, zerdeçallı, domates ve pancarlı erişte kesimini öğrenmeye başlayan kadınlar, hem meslek ediniyor hem de aile bütçesine katkı sağlıyor. ( Eren Bozkurt - Anadolu Ajansı )
Adana'da başlatılan proje ile sosyal, ekonomik ve kültürel yönden dezavantajlı 25 kadına meslek sahibi olup aile bütçelerine katkı sağlamaları için yöresel gıda ürünlerinin yapımı ve üretimi öğretiliyor. Kadınlar, ilk etapta bölgede yoğun olarak yetişen ve projeye ismini veren turunç reçeli, marmelatı ve ekşisinin yapımını öğrendi. Çilek, kayısı, şeftali gibi ürünlerden reçel yapımının yanı sıra ıspanaklı, zerdeçallı, domates ve pancarlı erişte kesimini öğrenmeye başlayan kadınlar, hem meslek ediniyor hem de aile bütçesine katkı sağlıyor. ( Eren Bozkurt - Anadolu Ajansı )
Adana'da başlatılan proje ile sosyal, ekonomik ve kültürel yönden dezavantajlı 25 kadına meslek sahibi olup aile bütçelerine katkı sağlamaları için yöresel gıda ürünlerinin yapımı ve üretimi öğretiliyor. Kadınlar, ilk etapta bölgede yoğun olarak yetişen ve projeye ismini veren turunç reçeli, marmelatı ve ekşisinin yapımını öğrendi. Çilek, kayısı, şeftali gibi ürünlerden reçel yapımının yanı sıra ıspanaklı, zerdeçallı, domates ve pancarlı erişte kesimini öğrenmeye başlayan kadınlar, hem meslek ediniyor hem de aile bütçesine katkı sağlıyor. ( Eren Bozkurt - Anadolu Ajansı )
Adana'da başlatılan proje ile sosyal, ekonomik ve kültürel yönden dezavantajlı 25 kadına meslek sahibi olup aile bütçelerine katkı sağlamaları için yöresel gıda ürünlerinin yapımı ve üretimi öğretiliyor. Kadınlar, ilk etapta bölgede yoğun olarak yetişen ve projeye ismini veren turunç reçeli, marmelatı ve ekşisinin yapımını öğrendi. Çilek, kayısı, şeftali gibi ürünlerden reçel yapımının yanı sıra ıspanaklı, zerdeçallı, domates ve pancarlı erişte kesimini öğrenmeye başlayan kadınlar, hem meslek ediniyor hem de aile bütçesine katkı sağlıyor. ( Eren Bozkurt - Anadolu Ajansı )
Adana'da başlatılan proje ile sosyal, ekonomik ve kültürel yönden dezavantajlı 25 kadına meslek sahibi olup aile bütçelerine katkı sağlamaları için yöresel gıda ürünlerinin yapımı ve üretimi öğretiliyor. Adana Tarım ve Orman Müdürü Muhammet Ali Tekin (ön sıra sağ 6) kadınlarla fotoğraf çekildi. ( Eren Bozkurt - Anadolu Ajansı )
Adana'da başlatılan proje ile sosyal, ekonomik ve kültürel yönden dezavantajlı 25 kadına meslek sahibi olup aile bütçelerine katkı sağlamaları için yöresel gıda ürünlerinin yapımı ve üretimi öğretiliyor. Kadınlar, ilk etapta bölgede yoğun olarak yetişen ve projeye ismini veren turunç reçeli, marmelatı ve ekşisinin yapımını öğrendi. Çilek, kayısı, şeftali gibi ürünlerden reçel yapımının yanı sıra ıspanaklı, zerdeçallı, domates ve pancarlı erişte kesimini öğrenmeye başlayan kadınlar, hem meslek ediniyor hem de aile bütçesine katkı sağlıyor. ( Eren Bozkurt - Anadolu Ajansı )
Adana'da başlatılan proje ile sosyal, ekonomik ve kültürel yönden dezavantajlı 25 kadına meslek sahibi olup aile bütçelerine katkı sağlamaları için yöresel gıda ürünlerinin yapımı ve üretimi öğretiliyor. Kadınlar, ilk etapta bölgede yoğun olarak yetişen ve projeye ismini veren turunç reçeli, marmelatı ve ekşisinin yapımını öğrendi. Çilek, kayısı, şeftali gibi ürünlerden reçel yapımının yanı sıra ıspanaklı, zerdeçallı, domates ve pancarlı erişte kesimini öğrenmeye başlayan kadınlar, hem meslek ediniyor hem de aile bütçesine katkı sağlıyor. ( Eren Bozkurt - Anadolu Ajansı )
Adana'da başlatılan proje ile sosyal, ekonomik ve kültürel yönden dezavantajlı 25 kadına meslek sahibi olup aile bütçelerine katkı sağlamaları için yöresel gıda ürünlerinin yapımı ve üretimi öğretiliyor. Kadınlar, ilk etapta bölgede yoğun olarak yetişen ve projeye ismini veren turunç reçeli, marmelatı ve ekşisinin yapımını öğrendi. Çilek, kayısı, şeftali gibi ürünlerden reçel yapımının yanı sıra ıspanaklı, zerdeçallı, domates ve pancarlı erişte kesimini öğrenmeye başlayan kadınlar, hem meslek ediniyor hem de aile bütçesine katkı sağlıyor. ( Eren Bozkurt - Anadolu Ajansı )
Adana'da başlatılan proje ile sosyal, ekonomik ve kültürel yönden dezavantajlı 25 kadına meslek sahibi olup aile bütçelerine katkı sağlamaları için yöresel gıda ürünlerinin yapımı ve üretimi öğretiliyor. Kadınlar, ilk etapta bölgede yoğun olarak yetişen ve projeye ismini veren turunç reçeli, marmelatı ve ekşisinin yapımını öğrendi. Çilek, kayısı, şeftali gibi ürünlerden reçel yapımının yanı sıra ıspanaklı, zerdeçallı, domates ve pancarlı erişte kesimini öğrenmeye başlayan kadınlar, hem meslek ediniyor hem de aile bütçesine katkı sağlıyor. ( Eren Bozkurt - Anadolu Ajansı )
Adana'da başlatılan proje ile sosyal, ekonomik ve kültürel yönden dezavantajlı 25 kadına meslek sahibi olup aile bütçelerine katkı sağlamaları için yöresel gıda ürünlerinin yapımı ve üretimi öğretiliyor. Kadınlar, ilk etapta bölgede yoğun olarak yetişen ve projeye ismini veren turunç reçeli, marmelatı ve ekşisinin yapımını öğrendi. Çilek, kayısı, şeftali gibi ürünlerden reçel yapımının yanı sıra ıspanaklı, zerdeçallı, domates ve pancarlı erişte kesimini öğrenmeye başlayan kadınlar, hem meslek ediniyor hem de aile bütçesine katkı sağlıyor. ( Eren Bozkurt - Anadolu Ajansı )
Adana'da başlatılan proje ile sosyal, ekonomik ve kültürel yönden dezavantajlı 25 kadına meslek sahibi olup aile bütçelerine katkı sağlamaları için yöresel gıda ürünlerinin yapımı ve üretimi öğretiliyor. Kadınlar, ilk etapta bölgede yoğun olarak yetişen ve projeye ismini veren turunç reçeli, marmelatı ve ekşisinin yapımını öğrendi. Çilek, kayısı, şeftali gibi ürünlerden reçel yapımının yanı sıra ıspanaklı, zerdeçallı, domates ve pancarlı erişte kesimini öğrenmeye başlayan kadınlar, hem meslek ediniyor hem de aile bütçesine katkı sağlıyor. ( Eren Bozkurt - Anadolu Ajansı )
Adana'da başlatılan proje ile sosyal, ekonomik ve kültürel yönden dezavantajlı 25 kadına meslek sahibi olup aile bütçelerine katkı sağlamaları için yöresel gıda ürünlerinin yapımı ve üretimi öğretiliyor. Kadınlar, ilk etapta bölgede yoğun olarak yetişen ve projeye ismini veren turunç reçeli, marmelatı ve ekşisinin yapımını öğrendi. Çilek, kayısı, şeftali gibi ürünlerden reçel yapımının yanı sıra ıspanaklı, zerdeçallı, domates ve pancarlı erişte kesimini öğrenmeye başlayan kadınlar, hem meslek ediniyor hem de aile bütçesine katkı sağlıyor. ( Eren Bozkurt - Anadolu Ajansı )
Adana'da başlatılan proje ile sosyal, ekonomik ve kültürel yönden dezavantajlı 25 kadına meslek sahibi olup aile bütçelerine katkı sağlamaları için yöresel gıda ürünlerinin yapımı ve üretimi öğretiliyor. Kadınlar, ilk etapta bölgede yoğun olarak yetişen ve projeye ismini veren turunç reçeli, marmelatı ve ekşisinin yapımını öğrendi. Çilek, kayısı, şeftali gibi ürünlerden reçel yapımının yanı sıra ıspanaklı, zerdeçallı, domates ve pancarlı erişte kesimini öğrenmeye başlayan kadınlar, hem meslek ediniyor hem de aile bütçesine katkı sağlıyor. ( Eren Bozkurt - Anadolu Ajansı )
Adana'da başlatılan proje ile sosyal, ekonomik ve kültürel yönden dezavantajlı 25 kadına meslek sahibi olup aile bütçelerine katkı sağlamaları için yöresel gıda ürünlerinin yapımı ve üretimi öğretiliyor. Kadınlar, ilk etapta bölgede yoğun olarak yetişen ve projeye ismini veren turunç reçeli, marmelatı ve ekşisinin yapımını öğrendi. Çilek, kayısı, şeftali gibi ürünlerden reçel yapımının yanı sıra ıspanaklı, zerdeçallı, domates ve pancarlı erişte kesimini öğrenmeye başlayan kadınlar, hem meslek ediniyor hem de aile bütçesine katkı sağlıyor. ( Eren Bozkurt - Anadolu Ajansı )
Adana'da başlatılan proje ile sosyal, ekonomik ve kültürel yönden dezavantajlı 25 kadına meslek sahibi olup aile bütçelerine katkı sağlamaları için yöresel gıda ürünlerinin yapımı ve üretimi öğretiliyor. Adana Tarım ve Orman Müdürü Muhammet Ali Tekin (fotoğrafta), kadınların çalışmalarını inceledi. ( Eren Bozkurt - Anadolu Ajansı )
Adana'da başlatılan proje ile sosyal, ekonomik ve kültürel yönden dezavantajlı 25 kadına meslek sahibi olup aile bütçelerine katkı sağlamaları için yöresel gıda ürünlerinin yapımı ve üretimi öğretiliyor. Adana Tarım ve Orman Müdürü Muhammet Ali Tekin (sağ 3), kadınların çalışmalarını inceledi. ( Eren Bozkurt - Anadolu Ajansı )
Adana'da başlatılan proje ile sosyal, ekonomik ve kültürel yönden dezavantajlı 25 kadına meslek sahibi olup aile bütçelerine katkı sağlamaları için yöresel gıda ürünlerinin yapımı ve üretimi öğretiliyor. Kadınlar, ilk etapta bölgede yoğun olarak yetişen ve projeye ismini veren turunç reçeli, marmelatı ve ekşisinin yapımını öğrendi. Çilek, kayısı, şeftali gibi ürünlerden reçel yapımının yanı sıra ıspanaklı, zerdeçallı, domates ve pancarlı erişte kesimini öğrenmeye başlayan kadınlar, hem meslek ediniyor hem de aile bütçesine katkı sağlıyor. ( Eren Bozkurt - Anadolu Ajansı )
Adana'da başlatılan proje ile sosyal, ekonomik ve kültürel yönden dezavantajlı 25 kadına meslek sahibi olup aile bütçelerine katkı sağlamaları için yöresel gıda ürünlerinin yapımı ve üretimi öğretiliyor. Kadınlar, ilk etapta bölgede yoğun olarak yetişen ve projeye ismini veren turunç reçeli, marmelatı ve ekşisinin yapımını öğrendi. Çilek, kayısı, şeftali gibi ürünlerden reçel yapımının yanı sıra ıspanaklı, zerdeçallı, domates ve pancarlı erişte kesimini öğrenmeye başlayan kadınlar, hem meslek ediniyor hem de aile bütçesine katkı sağlıyor. ( Eren Bozkurt - Anadolu Ajansı )
Adana'da başlatılan proje ile sosyal, ekonomik ve kültürel yönden dezavantajlı 25 kadına meslek sahibi olup aile bütçelerine katkı sağlamaları için yöresel gıda ürünlerinin yapımı ve üretimi öğretiliyor. Adana Tarım ve Orman Müdürü Muhammet Ali Tekin (sağ 3), kadınların çalışmalarını inceledi. ( Eren Bozkurt - Anadolu Ajansı )
Adana'da başlatılan proje ile sosyal, ekonomik ve kültürel yönden dezavantajlı 25 kadına meslek sahibi olup aile bütçelerine katkı sağlamaları için yöresel gıda ürünlerinin yapımı ve üretimi öğretiliyor. Kadınlar, ilk etapta bölgede yoğun olarak yetişen ve projeye ismini veren turunç reçeli, marmelatı ve ekşisinin yapımını öğrendi. Çilek, kayısı, şeftali gibi ürünlerden reçel yapımının yanı sıra ıspanaklı, zerdeçallı, domates ve pancarlı erişte kesimini öğrenmeye başlayan kadınlar, hem meslek ediniyor hem de aile bütçesine katkı sağlıyor. ( Eren Bozkurt - Anadolu Ajansı )
Adana'da başlatılan proje ile sosyal, ekonomik ve kültürel yönden dezavantajlı 25 kadına meslek sahibi olup aile bütçelerine katkı sağlamaları için yöresel gıda ürünlerinin yapımı ve üretimi öğretiliyor. Üç çocuk annesi Nuray Gözügüzel (fotoğrafta) hem meslek ediniyor hem de aile bütçesine katkı sağlıyor. ( Eren Bozkurt - Anadolu Ajansı )
Adana'da başlatılan proje ile sosyal, ekonomik ve kültürel yönden dezavantajlı 25 kadına meslek sahibi olup aile bütçelerine katkı sağlamaları için yöresel gıda ürünlerinin yapımı ve üretimi öğretiliyor. Suna Çetin (fotoğrafta) hem meslek ediniyor hem de aile bütçesine katkı sağlıyor. ( Eren Bozkurt - Anadolu Ajansı )
Adana'da başlatılan proje ile sosyal, ekonomik ve kültürel yönden dezavantajlı 25 kadına meslek sahibi olup aile bütçelerine katkı sağlamaları için yöresel gıda ürünlerinin yapımı ve üretimi öğretiliyor. İki çocuk annesi Duygu Kızıldede (fotoğrafta) hem meslek ediniyor hem de aile bütçesine katkı sağlıyor. ( Eren Bozkurt - Anadolu Ajansı )
Adana'da başlatılan proje ile sosyal, ekonomik ve kültürel yönden dezavantajlı 25 kadına meslek sahibi olup aile bütçelerine katkı sağlamaları için yöresel gıda ürünlerinin yapımı ve üretimi öğretiliyor. Kadınlar, ilk etapta bölgede yoğun olarak yetişen ve projeye ismini veren turunç reçeli, marmelatı ve ekşisinin yapımını öğrendi. Çilek, kayısı, şeftali gibi ürünlerden reçel yapımının yanı sıra ıspanaklı, zerdeçallı, domates ve pancarlı erişte kesimini öğrenmeye başlayan kadınlar, hem meslek ediniyor hem de aile bütçesine katkı sağlıyor. ( Eren Bozkurt - Anadolu Ajansı )
Adana'da başlatılan proje ile sosyal, ekonomik ve kültürel yönden dezavantajlı 25 kadına meslek sahibi olup aile bütçelerine katkı sağlamaları için yöresel gıda ürünlerinin yapımı ve üretimi öğretiliyor. Kadınlar, ilk etapta bölgede yoğun olarak yetişen ve projeye ismini veren turunç reçeli, marmelatı ve ekşisinin yapımını öğrendi. Çilek, kayısı, şeftali gibi ürünlerden reçel yapımının yanı sıra ıspanaklı, zerdeçallı, domates ve pancarlı erişte kesimini öğrenmeye başlayan kadınlar, hem meslek ediniyor hem de aile bütçesine katkı sağlıyor. ( Eren Bozkurt - Anadolu Ajansı )