Çetinkaya'dan 2,5 milyon TL yardım
AK Parti Genel Başkan Danışmanı ve Adana milletvekili M. Necati Çetinkaya, deprem dolayısıyla düzenlenen kampanyaya destek verdi.

AK Parti Genel Başkan Danışmanı ve Adana milletvekili M. Necati Çetinkaya, deprem dolayısıyla düzenlenen kampanyaya destek verdi.***
ANKARA
Çetinkaya, Vanda'ki deprem dolayısıyla düzenlenen kampanyaya 3 maaşını ve 2,5 milyon lira tutarında ayni yardım gönderdi.
Çetinkaya, AK Parti Grubu tarafından depremzedelere yardım toplanması için açılan kampanyaya 3 maaş tutarındaki şahsi bağışının yanı sıra aile şirketleri Çetinkaya Giyim A.Ş. tarafından da 2,5 milyon lira tutarında bin koli gıda, 24 bin 573 adet bayan, erkek ve çocuk giyim eşyasını Kızılay kanalıyla deprem bölgesine gönderdi.
Çetinkaya ve ailesi, daha önce de yurt içinde ve yurt dışında yaşanan birçok afette büyük yardımlarda bulunmuş ve bu yardımlarından ötürü dönemin TBMM Başkanı Bülent Arınç tarafından kendisine teşekkür mektubu gönderilmişti.
Altimo'dan da 1 milyon dolar
Uluslararası Telekomünikasyon Yatırım Grubu Altimo, Van'da meydana gelen deprem felaketinden etkilenen deprem mağdurlarına ve ailelerine destek olmak için 1 milyon dolarlık bağışta bulunacak.