CHP'li vekiller de dilekçe verdi
CHP milletvekilleri, ''dokunulmazlıklarının kaldırılması'' istemini içeren dilekçelerini TBMM Başkanlığına sundu.

CHP milletvekilleri, ''dokunulmazlıklarının kaldırılması'' istemini içeren dilekçelerini TBMM Başkanlığına sundu.***
TBMM
![]() |
CHP'li vekiller dilekçe verdi |
CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, basın giriş kapısı önünde çok sayıda CHP milletvekilinin katılımıyla açıklama yaptı.
Hiç kimsenin CHP'yi susturmayı başaramayacağını belirten Hamzaçebi, ''CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun şahsında tüm CHP'ye tüm milletvekillerine fezleke düzenlenmiştir. Bu fezlekeyi kabul etmiyoruz" dedi.
Açıklamanın ardından, aralarında CHP Grup Başkanvekili Emine Ülker Tarhan'ın da bulunduğu çok sayıda milletvekili, Kılıçdaroğlu hakkında hazırlanan fezlekeyi protesto etmek amacıyla ''dokunulmazlıklarının kaldırılması'' istemini içeren dilekçelerini sunmak için TBMM Başkanlığına yürüdü.
Yürüyüş sırasında alkışlarla protesto gösterisinde bulunan CHP'li milletvekilleri, daha sonra dilekçelerini TBMM Başkanlığına sundu.