ESKİŞEHİR
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Eskişehirspor Tesisleri'ni ziyaret eden Göztepe Spor Kulübü Başkanı İmam Altınbaş ile düzenlediği basın toplantısında, UEFA'da Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edip, Türk futbol kamuoyunun moralini yüksek tutmak istediklerini kaydetti.
19 Temmuz Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında İskoçya'nın Saint Johnstone takımını Atatürk Stadı'nda konuk edeceklerini anımsatan Ünal, ''Bu mücadelede 42 yılın özlemini de gidermiş olacağız. Bunu süslememiz lazım. Futbolun güzelliği gol, yani galibiyet, turları geçmek. Bunu yapabilecek kadroya, teknik ekibe, taraftara, camiaya sahibiz. Eskişehirspor bunu da başarabilir, inşallah başaracağız. Onun için Eskişehirspor takımının önü açılmıştır. Bir şehrin takımı hangi ligde, şehir o ligdedir. Eskişehirspor, bugün Avrupa Ligi'nde oldu. Avrupa kupalarında mücadele edecek'' dedi.
Ünal, bir basın mensubu tarafından 15 Temmuz'da AK Parti Eskişehir 4. Olağan İl Kongresi'nin Atatürk Stadı'nda yapılacağının hatırlatılması üzerine ise ''Bize yeni stadyum yapacak bir Başbakanı, kendi stadımızda ağırlamaktan gurur duyarız'' ifadesini kullandı.