Dolar
32.39
Euro
35.07
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,541.40
BTC/USDT
70,215.00
BIST 100
9,111.59
Spor, Futbol, Dünyadan Spor

Claudio Ranieri: Şampiyonluğun favorisi Tottenham

İngiltere Premier Lig'de lider Leicester City'nin teknik direktörü Ranieri, şampiyonluğun favorisinin Tottenham olduğunu söyledi.

Mutlu Demirtaştan  | 01.03.2016 - Güncelleme : 01.03.2016
Claudio Ranieri: Şampiyonluğun favorisi Tottenham

Istanbul

İSTANBUL

İngiliz basınına yaptığı açıklamada, bu sezon sergiledikleri performansla Tottenham'ın zirve yürüyüşünün gölgelendiğini vurgulayan Leicester City'nin teknik direktörü Claudio Ranieri, "Herkes Leicester City hakkında konuşuyor ama hiç kimse Tottenham'dan bahsetmiyor. Bence şampiyonluğun favorisi Tottenham" ifadelerini kullandı.

Tottenham'ın her açıdan güçlü bir kadroya sahip olduğunu savunan İtalyan teknik adam, "Savunmada ve hücumda ne yapmak istediğini çok iyi bilen bir takım. Ligin sürpriz lideriyiz, bunu kabul ediyorum. Bu harika bir başarı ve takımı motive ediyor ama Tottenham da şu ana kadar büyük iş başardı. Gerçekçi olmak gerekirse Arsenal ve Manchester City gibi iki güçlü takım da hala şampiyonluk yarışının içerisinde" diye konuştu.

Premier Lig'de 27 haftada 56 puan toplayan Leicester City zirvede yer alıyor. Liderin en yakın takipçisi Tottenham'ın 54, üçüncü sıradaki Arsenal'ın 51, bir maç eksikle 4'üncülükte yer alan Manchester City'nin ise 47 puanı bulunuyor.

Muhabir: Mutlu Demirtaştan

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.