Dolar
38.42
Euro
43.54
Altın
3,322.43
ETH/USDT
1,769.00
BTC/USDT
93,175.00
BIST 100
9,490.90
Spor, spor gündemi, Futbol, arşiv, arşiv

Fenerbahçe'nin Bursaspor maçı da ertelendi

Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Bursaspor ile 13 Nisan Pazartesi günü oynayacağı maç da ertelendi.

05.04.2015 - Güncelleme : 05.04.2015
Fenerbahçe'nin Bursaspor maçı da ertelendi

İSTANBUL

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası'nda 7 Nisan Salı günü oynanması planlanan ancak yaşanan saldırı nedeniyle ertelenen Fenerbahçe-Mersin İdmanyurdu müsabakasının ardından, Spor Toto Süper Lig'de 13 Nisan Pazartesi günü oynanması planlanan Fenerbahçe-Bursaspor müsabakasının da ileri bir tarihe ertelendiği bildirildi. 

Her iki müsabakanın oynanacağı tarih ve başlama saatlerinin önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşılacağı belirtilerek, "Konuyla ilgili detaylı açıklama yarın düzenlenecek toplantıların ardından yapılacak. Bu süreçte Spor Toto Süper Lig'de müsabakaların oynanmasına devam edilecek" denildi.  

Muhabir: Alim Tunçay

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın