İSTANBUL
FIFA kokartlı Türk hakem Hüseyin Göçek, Slovenya ile Kanada arasında 19 Kasım Salı günü oynanacak özel maçta görev yapacak.
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, FIFA tarafından görevlendirilen Hüseyin Göçek'in Slovenya'nın Celje şehrinde Arena Petrol Stadı'nda TSİ 17.00'de başlayacak Slovenya-Kanada maçında düdük çalacağı ifade edildi.
Karşılaşmada Göçek'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ile Orkun Aktaş'ın yapacağı kaydedildi.
Aydınus Belarus-Arnavutluk maçını yönetecek
FIFA kokartlı Türk hakem Fırat Aydınus da Belarus ile Arnavutluk A milli takımları arasında 15 Kasım Cuma günü Antalya'da oynanacak özel maçta görev yapacak.
Antalya Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda saat 18.00'de başlayacak karşılaşmada Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Mete Kalkavan olacak.