Spor, Futbol, Dünyadan Spor

Tottenham liderlik fırsatını tepti

İngiltere Premier Lig'in 29. haftasında Arsenal ile 2-2 berabere kalan Tottenham, lider Leicester City'yi yakalama şansını kaçırdı

Mutlu Demirtaştan  | 05.03.2016 - Güncelleme : 05.03.2016
Tottenham liderlik fırsatını tepti

Istanbul

İSTANBUL

İngiltere Premier Lig'in 29. haftasında oynanan Kuzey Londra derbisinde Tottenham ile Arsenal sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

Premier Lig'de şampiyonluğun iki adayının karşılaştığı maçta Tottenham, White Hart Lane'de Arsenal'ı ağırladı.

Karşılaşmanın 39. dakikasında Aaron Ramsey'nin attığı golle 1-0 öne geçen Arsenal, ilk yarıyı bu skorla önde kapattı. Tottenham, 60. dakikada Toby Alderweireld ve 62. dakikada Harry Kane'in golleriyle 2-1'lik üstünlüğü yakaladı.

Arsenal'da 76. dakikada rakip fileleri havalandıran Alexis Sanchez, maçın skorunu belirledi: 2-2. Arsenal'da Francis Coquelin, 55. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Bu sonuçla puanını 55 yapan lig ikincisi Tottenham, maç eksiği bulunan 57 puanlı lider Leicester City'yi yakalama fırsatını kaçırdı. Üçüncü sırada yer alan Arsenal ise 52 puanla Tottenham'ın gerisinde kalmaya devam etti.

Muhabir: Mutlu Demirtaştan

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.