Dolar
32.95
Euro
35.80
Altın
2,387.18
ETH/USDT
3,278.80
BTC/USDT
68,871.00
BIST 100
10,891.42
Gündem

Çillioğlu'nun kemikleri mezarına konuldu

Albay Kazım Çillioğlu'nun kemikleri incelemenin ardından Düzce'deki mezarına yeniden konuldu.

27.07.2012 - Güncelleme : 27.07.2012
Çillioğlu'nun kemikleri mezarına konuldu

DÜZCE

Tunceli Jandarma Alay Komutanlığı görevini yürüttüğü 1994 yılında lojmanında intihar ettiği iddia edilen, Malatya Özel Yetkili Başsavcıvekilliği'nin başlattığı soruşturma kapsamında 1 yıl önce mezarı açılan Albay Kazım Çillioğlu'nun kemikleri incelemenin ardından Düzce'deki mezarına yeniden konuldu.
Malatya Özel Yetkili Başsavcıvekilliği'nin talebiyle gerekli incelemeyi tamamlayan Ankara Adli Tıp Kurumu'nun savcılığa teslim ettiği kemikler, Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı aracılığıyla Çillioğlu'nun yakınlarına ulaştırıldı. Çillioğlu'nun kemikleri dualar eşliğinde Kaynaşlı ilçesine bağlı Sarıçökek köyündeki mezarına konuldu.
Albay Çillioğlu'nun oğlu Gökhan Çillioğlu yaptığı açıklamada, sürecin kendilerini çok yorduğunu ifade ederek, ''Bundan sonra yaşanacak gelişmeleri ve soruşturmayı yakından takip edeceğiz. Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın. Onurlu bir babanın gururlu evlatları olarak bugün üzerimize düşen görevi yerine getirdiğimizi düşünüyorum. Babam Çillioğlu bundan sonra daha rahat, lekesiz ve tertemiz bir şekilde istirahatini yapacaktır'' diye konuştu.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın