KAYSERİ
Hakkari'nin Şemdinli ilçesi kırsalında teröristlerle dün çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ferhat Kaplangiray (24), memleketi Kayseri'nin Yahyalı ilçesine bağlı Burhaniye köyünde toprağa verildi.
Şehit Piyade Uzman Çavuş Ferhat Kaplangiray için Burhaniye köyü camisinde düzenlenen törene, şehidin ailesi ve yakınları, TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, Vali Vekili Davut Haner, Garnizon Komutanı Tümgeneral Ali Demiral, Yahyalı Kaymakamı Ziya Polat, Yahyalı Belediye Başkanı Mehmet Araç, Develi Belediye Başkanı Recep Özkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kayseri Müftü Vekili Lütfi Çetinkaya'nın kıldırdığı cenaze namazının ardından bir süre omuzlarda taşınan Şehit Kaplangiray'ın cenazesi, köy mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.