Dolar
32.39
Euro
35.18
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,554.30
BTC/USDT
70,768.00
BIST 100
9,079.97
Gündem

'Tayyip Erdoğan ümmetin sesidir, milletin sesidir'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ataş, "Tayyip Erdoğan ümmetin sesidir, milletin sesidir, milletin nefesidir, ümmetin nefesidir. Eğer Tayyip Erdoğan olmasaydı, milletimizin nefesi kesilecekti." dedi.

27.03.2016 - Güncelleme : 27.03.2016
'Tayyip Erdoğan ümmetin sesidir, milletin sesidir'

İSTANBUL

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Beyaz Hareket Derneği tarafından Grand Cevahir Otel'de düzenlenen "Recep Tayyip Erdoğan Sempozyumu"nda yaptığı konuşmada, "AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ataş, "Tayyip Erdoğan ümmetin sesidir, milletin sesidir, milletin nefesidir, ümmetin nefesidir. Eğer Tayyip Erdoğan olmasaydı, milletimizin nefesi kesilecekti, mazlum milletlerin nefesi kesilecekti. Yeniden nefesi tükenmek üzere olan milletlere, ümmetlere, ülkemize nefes aldırdığı için Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum."dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, il başkanlığı döneminde çok şey öğrendiklerini aktaran Ataş, "Cesareti, kararlılığı, titizliliği, disiplini, mütevaziliği, güler yüzü..." şeklinde konuştu.

Eski Avrupa Birliği Bakanı Bağış

Sempozyumun ilk oturumunun moderatörlüğünü yapan Eski Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış da yaptığı konuşmada, "Böyle bir süreçte dünya en ağır ekonomik krizlerden birini yaşarken, ülkesini krizden etkilenmeden çıkarabilen bir lider, batı medyasının sistematik olarak yalanlarla, iftiralarla hedefe koyduğu bir lider, kendi ülkesinde dış odakların piyonu olmuş paralel ihanet çetesinin hedefindeki bir lider, milletin vicdanında ağırlanıp, müebbet muhalefete mahkum olmuş siyasilerin hedefindeki bir lider, milletinin gönlünde taht kurabiliyor." ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Eker

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker ise yaptığı konuşmada, "Türkiye'nin Recep Tayyip Erdoğan eliyle Kürt meselesini barış içerisinde çözmesine fırsat vermek istemiyorlar. Onun için PKK gibi, IŞİD gibi kanlı terör örgütlerini veya başka terör örgütlerini taşeron olarak, kiralayarak devreye koyuyorlar. Buradaki bütün mesele Türkiye kendi meselesini, sorunu çözme, yarasını tedavi etme yeteneği kazanmasın."

Sivil Dayanışma Platformu Başkanı Oğan

Sivil Dayanışma Platformu (SDP) Başkanı Ayhan Oğan da yaptığı açıklamada, "Recep Tayyip Erdoğan, hep aşağılanan, demokrasi, insan hakları, özgürlük, adalet anlayışı ve değerleri olmadığı iddia edilen Müslüman dünyanın, demokratik bir sistem oluşturabileceğini, bunu yaşatabileceğini, geliştirebileceğini, bunun da bütün Müslüman toplumlara örnek olabileceğini göstermiştir. Bana göre dünya siyasetinde Tayyip Bey'e saldırıların en önemli sebeplerinden birisi budur"ifadelerini kullandı.

Muhabir: Çiğdem Pala, Hatice Şenses Kurukız

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın