Dolar
38.43
Euro
43.66
Altın
3,318.70
ETH/USDT
1,805.70
BTC/USDT
95,020.00
BIST 100
9,432.55
Yaşam

Ebru Şallı'dan annelere: Gözünüzü dört açın

Şallı, çocuk bakıcısı konusunda tüm annelerin dikkatli olmalarını isteyerek "Gözlerini dört açsınlar" dedi.

29.04.2012 - Güncelleme : 29.04.2012
Ebru Şallı'dan annelere: Gözünüzü dört açın

MUĞLA - Kenan Gürbüz

Dadısının hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduğu Ebru Şallı, ''Basında yer aldığı gibi çok şükür oğluma, çocuğuma bir şiddet uygulanması söz konusu değil. Daha önceki çalıştığı yerlerde olduğunu duydum. Böyle şeyler hoş değil'' dedi.
Spor Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen, ''Koşabiliyorken Koş Projesi'' kapsamında Muğla'da yaklaşık 3 bin kişiye şehir stadında pilates yaptıran Ebru Şallı, AA muhabirinin sorularını yanıtladı. 
Muhabirin, ''Dadınız, bir sosyal paylaşım sitesindeki yazışmalarınızın gazete ve internete yansıması nedeniyle işinden kovulduğu ve iftiraya uğradığı iddiasıyla Üsküdar Cumhuriyet Savcılığı'na hakkınızda suç duyurusunda bulundu. Bu konuda neler söylemek istersiniz?'' sorusuna Şallı, ''Basında yer aldığı gibi çok şükür oğluma, çocuğuma bir şiddet uygulanması söz konusu değil. Daha önceki çalıştığı yerlerde olduğunu duydum. Böyle şeyler hoş değil. Sonuçta biz çalışan insanlarız, birinden mutlaka yardım almamız gerekiyor'' dedi. 
Yaşananların kendisini üzdüğünü söyleyen Şallı, çocuk bakıcısı konusunda tüm annelerin dikkatli olması gerektiğini söyledi. Şallı, ''Dört gözle gözlerini açsınlar, imkanları varsa evlerine kamera koydursunlar. Çocuklarını bıraktıkları, güvendikleri insan gerçekten çok mühim. Dadı, seçimi hayati öneme sahip, anneler dadı seçiminde çok dikkatli olmalı. Ben dadımla ilgili her hangi bir şikayette bulunmayacağım, sadece soranlara kötü referans vereceğim'' diye konuştu.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın