ballina/ faqja kryesore > arsim

arsim Të Tjera Lajmet

Në raport theksohet se numri i fëmijëve që nuk janë shkolluar gjatë moshës shkollore në mbarë botën nuk është mundur të reduktohet në nivelin e dëshiruar pas rënies së shpejtë në fillim të viteve 2000

Fondacionit Maarif i Turqisë, ka zhvilluar një aktivitetet prezantues në ndërtesën arsimore Maarif Miraj Akademi në Clifton të Nju Xhersit, e cila është shkolla e parë në shtetet e Bashkuara të Amerikës e fondacionit

Zëvendës ministri Ganiu theksoi se para disa ditëve Ministria e Arsimit dhe Shkencës ndau pëlqimet për 63 vende të punës në Universitetit “Nënë Terezë”, prej të cilave 43 janë për stafin akademik dhe 20 për stafin e administratës