ballina/ faqja kryesore > ekonomi

ekonomi Të Tjera Lajmet

Ministri i Kulturës dhe Turizmit, Kurtulmuş tha se autoritetet e Turqisë kanë ndërmarrë të gjitha masat e nevojshme, në mënyrë që turistët të ndjehet komod gjatë qëndrimit në vendin e tij