ballina/ faqja kryesore > politikë

politikë Të Tjera Lajmet

"Është një farë ushtrimi që nuk po jep rezultat dhe duhet të kalojmë në atë final, duhet të insistojmë në dialogun final”, theksoi Haradinaj, duke folur për kohën se kur mund të nis dialogu final mes dy shteteve

Milo Gjukanoviç, ka fituar 53.90 për qind të votave në zgjedhjet presidenciale të mbajtura të dielën, flasin të dhënat e Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve (KSHZ) pas numërimit të plotë të votave

Në bazë të rezultateve të Qendrës për Mbikëqyrje dhe Hulumtim (CeMI), nga 100 për qind të votave të numëruara, Gjukanoviç ka marrë 53.8 për qind, me çka për herë të dytë është zgjedhur president

“Maqedonia në nëntë muajt e fundit ka realizuar një axhendë agresive e produktive të reformave dhe është rikthyer në rrugën e vet euro-atlanetike”, u shpreh Osmani, duke iu referuar takimeve të djeshme në Bruksel