Dolar
32.32
Euro
34.88
Altın
2,195.76
ETH/USDT
3,589.30
BTC/USDT
70,845.00
BIST 100
9,010.63
Gündem

FETÖ'nün 'mahrem izdivaç ablası' ve eşi tutuklandı

FETÖ/PDY'nin Kırşehir'deki asker yapılanmasında yer aldığı iddiasıyla gözaltına alınan "mahrem imam" ile "mahrem izdivaç ablası" olduğu belirtilen eşi, tutuklandı.

16.04.2018 - Güncelleme : 16.04.2018
FETÖ'nün 'mahrem izdivaç ablası' ve eşi tutuklandı

KIRŞEHİR

Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY'nin Türk Silahlı Kuvvetlerindeki yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince Ankara'nın Etimesgut ilçesinde "gaybubet" evi olarak nitelendirilen hücre evinde yakalanan mahrem imam Mehmet Emre Elibol ve eşi Ayşe Elibolun emniyetteki sorguları tamamlandı.

Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kırşehir merkezli farklı illerde düzenlenen operasyonlarda yakalanan muvazzaf askerlerin ifadeleri doğrultusunda FETÖ'nün asker yapılanmasında yer aldığı tespit edilen mahrem imam Mehmet Emre Elibol'un, FETÖ'nün Kırşehir'deki asker yapılanmasında yer aldıkları iddiasıyla yakalanan 5 mahrem imamdan sorumlu imam, eşinin de örgütte "mahrem izdivaç ablası" olduğu öne sürülmüştü.

Muhabir: Abdullah Yıldiz

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.