Dolar
32.33
Euro
34.96
Altın
2,214.73
ETH/USDT
3,575.40
BTC/USDT
70,805.00
BIST 100
9,057.42
Gündem, 15 Temmuz Darbe Girişimi

Emine Erdoğan şehit ailesini ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Merkezine yapılan saldırıda şehit olan Komiser Zeynep Sağır'ın ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu.

27.07.2016 - Güncelleme : 27.07.2016
Emine Erdoğan şehit ailesini ziyaret etti

ANKARA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 15 Temmuz tarihindeki darbe girişimi sırasında, Gölbaşı Özel Harekat Merkezine yapılan bombalı saldırıda şehit olan Komiser Zeynep Sağır'ın ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu.

İki çocuk annesi olan şehit Sağır'ın eşine, çocuklarına ve akrabalarına sabır dileyen Emine Erdoğan, "Kendi ülkesine ve milletine bomba yağdıracak kadar gözü dönmüş bu örgütün hain girişimini milletimiz asla unutmayacak." ifadesini kullandı.

Milletin gösterdiği cesaret ve dirayet sayesinde bir istiklal mücadelesi verildiğini belirten Emine Erdoğan, "Bu mücadele meydanlarda hala devam ediyor. Allah bu güzel millete bir daha böyle günler yaşatmasın." temennisinde bulundu.

Erdoğan, Sağır ailesinin evinden ayrılırken, "Şehidimiz, bu milli mücadelenin kadın kahramanlarından birisidir." ifadesini kullanarak, şehit Zeynep Sağır ile diğer şehit olanlara da Allah'tan rahmet diledi.

Muhabir: İlkay Guder



Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın