përzgjedhja e editorit

kategoria e titullit

arkiv

Zëdhënësi i Ushtrisë Indiane, kolonel Rajesh Kalia, tha se si pasojë e përleshjeve të armatosura që zgjatën gjatë tërë natës mes forcave të sigurisë dhe kryengritësve humbën jetën 3 kryengritës

Rreth 2 mijë punonjës të sektorit të pastrimit të cilët u mblodhën në Sheshin "Karaiskakis" me thirrjen e Federatën e Punonjësve të Qeverisjes Vendore (POE-OTA), marshuan drejt ndërtesës së Ministrisë së Brendshme