Dolar
32.32
Euro
34.91
Altın
2,213.80
ETH/USDT
3,601.00
BTC/USDT
71,400.00
BIST 100
9,039.21
Gündem, 15 Temmuz Darbe Girişimi

Polis memuru Solak Balıkesir'de toprağa verildi

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehit edilen polis memuru Solak'ın cenazesi memleketi Balıkesir'de toprağa verildi.

Seyhan Kırıcı  | 19.07.2016 - Güncelleme : 26.07.2016
Polis memuru Solak Balıkesir'de toprağa verildi

Balikesir

BALIKESİR

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehit düşen polis memuru Turgut Solak'ın (37) cenazesi memleketi Balıkesir'in Altıeylül ilçesinde toprağa verildi.

Şehit Solak'ın cenazesi, ailesi ve yakınları tarafından Ovabayındır Mahallesi'ndeki evinin önüne getirildi. Burada dualar okundu, helallik alındı.

Şehidin eşi Aynur ve çocukları Beyza ile Alper Solak, Türk bayrağına sarılı tabutun önünden bir an olsun ayrılmadı.

Daha sonra şehidin cenazesi, mahalle mezarlığının yanındaki alana getirildi ve burada kılınan cenaze namazının ardından, toprağa verildi.

Cenaze törenine Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, AK Parti milletvekilleri Mahmut Poyrazlı ve Sema Kırcı ile çok sayıda polis ve askeri erkan katıldı.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.