Dolar
32.38
Euro
35.06
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,548.20
BTC/USDT
70,399.00
BIST 100
9,093.81
Ekonomi

Maliye Bakanı Ağbal'dan personel alımı açıklaması

Maliye Bakanı Ağbal, personel alımına ilişkin soru üzerine, "Maliye Bakanlığı özelinde inşallah yakın bir zamanda hem uzmanlıkta hem de müfettişlikte sınavlar açacağız." dedi.

14.03.2017 - Güncelleme : 14.03.2017
Maliye Bakanı Ağbal'dan personel alımı açıklaması

KONYA

Maliye Bakanı Naci Ağbal, personel alımına ilişkin soru üzerine, "Maliye Bakanlığı özelinde inşallah yakın bir zamanda hem uzmanlıkta hem de müfettişlikte sınavlar açacağız." dedi. 

Bir dizi programa katılmak üzere Konya'ya gelen Bakan Ağbal, AK Parti Akören İlçe Teşkilatı tarafından belediye düğün salonunda düzenlenen "Kararımız Evet" programında, ülkelerin tarihinde anayasa değişikliğinin çok önemli olduğunu belirtti.

Anayasaların o ülkenin geleceğini şekillendirdiğini ve istikamet kazandırdığına dikkati çeken Ağbal, AK Parti'nin kuruluşundan bu yana sivil bir anayasa değişikliği talebinde bulunduğunu aktardı.

Ağbal, anayasa değişikliği teşebbüslerinde, vesayet odaklarının her daim masadan kalktığını vurgulayarak, "Bu ülkenin değişime, dönüşüme ihtiyacı var. Milletin kendi iradesiyle anayasa değiştirebilir. Sivil bir anayasayı kendi iradesiyle getirebilir. Bu milletin gerçekten sivil ve güçlü bir yönetime ihtiyacı var. Onun için 16 Nisan son derece önemlidir." diye konuştu

Ağbal'ın konuşmasının ardından söz alan salondaki bir genç, ilçeye Konya'daki üniversitelerin yeni bölümler açmasını ayrıca kadro konusunda söz almak istediklerini belirtti. 

Bunun üzerine Ağbal, üniversitenin yeni bölümlerinin açılması konusunda Milli Eğitim Bakanlığıyla görüşeceğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"İnşallah bu konuyu milletvekillerimizin gayretleriyle takip ederiz. Kadro konusuna gelince de değerli arkadaşlar, Maliye Bakanlığı özelinde inşallah yakın bir zamanda hem uzmanlıkta hem de müfettişlikte sınavlar açacağız. Akörenli kardeşlerimizden üniversiteyi bitirenlerden özellikle rica ediyorum bu sınavlara girsinler, bu sınavlarda başarılı olsunlar." 

Muhabir: Abdullah Doğan

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.