Dolar
32.37
Euro
34.96
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,562.40
BTC/USDT
70,224.00
BIST 100
9,079.97
Politika, Müslümanların kırmızı çizgisi Kudüs

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Kudüs kararı, dünya barışı için atılmış önemli bir adımdır

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Kan ve gözyaşının hakim olduğu Ortadoğu daha fazla gerginliği kaldıramaz. BM Genel Kurulunda alınan Kudüs kararı, Ortadoğu'nun huzuru ve dünya barışı için atılmış önemli bir adımdır." dedi.

Muhammed Ali Toruntay  | 21.12.2017 - Güncelleme : 22.12.2017
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Kudüs kararı, dünya barışı için atılmış önemli bir adımdır

Ankara

ANKARA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kudüs tasarısının ABD'nin tehditlerine rağmen BM Genel Kurulunda kabul edilmesine ilişkin, "Kan ve gözyaşının hakim olduğu Ortadoğu daha fazla gerginliği kaldıramaz. BM Genel Kurulunda alınan Kudüs kararı, Ortadoğu'nun huzuru ve dünya barışı için atılmış önemli bir adımdır." değerlendirmesinde bulundu.

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla Kudüs tasarısının ABD'nin tehditlerine rağmen BM Genel Kurulunda kabul edilmesini değerlendirdi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Kan ve gözyaşının hakim olduğu Ortadoğu daha fazla gerginliği kaldıramaz. BM Genel Kurulunda alınan Kudüs kararı Ortadoğu'nun huzuru ve dünya barışı için atılmış önemli bir adımdır." ifadelerini kullandı.

Muhabir: Muhammed Ali Toruntay

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.