Dolar
42.69
Euro
50.17
Altın
4,300.57
ETH/USDT
3,090.00
BTC/USDT
90,230.00
BIST 100
11,311.31
Kurumsal Haberler

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu'dan AA'nın Üsküp ofisine ziyaret

Makedonya'da bir dizi temaslarda bulunan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, Anadolu Ajansının (AA) Makedonya'nın başkenti Üsküp'teki ofisini ziyaret etti.

12.05.2017 - Güncelleme : 12.05.2017
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu'dan AA'nın Üsküp ofisine ziyaret Fotoğraf: AA/Vedat Abdul

ÜSKÜP

Makedonya'da bir dizi temaslarda bulunan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, Anadolu Ajansının (AA) Makedonya'nın başkenti Üsküp'teki ofisini ziyaret etti.

Çalışanlarla sohbet eden Topçu, kurumun Makedonya, Arnavutluk ve Kosova'daki faaliyetleri hakkında AA Arnavutça ve Makedonca Editörü Adnan İdriz'den bilgi aldı.

AA'yı doğru haber kaynağı olarak nitelendiren Topçu, yurt dışında Türk kurumlarının gücünü gördükçe gurur duyduklarını ifade etti.

Türkiye'nin son yıllarda büyük bir ilerleme kaydettiğini vurgulayan Topçu, "Ankara'nın gücü arttıkça, Üsküp'te de, Astana'da da, Somali'de de gücü artacak." dedi.

AA'nın yanı sıra TRT, Yunus Emre Enstitüsü, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) ve Makedonya Türk Sivil Toplum Teşkilatları Birliğini (MATÜSİTEB) de ziyaret eden Topçu'ya, AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu ve Türkiye'nin Üsküp Büyükelçisi Tülin Erkal Kara eşlik etti.

Muhabir: Dzihat Aliju


Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın