Dolar
34.18
Euro
38.25
Altın
2,672.63
ETH/USDT
2,637.40
BTC/USDT
65,027.00
BIST 100
9,829.19
arşiv

EgeYapı Group'un projeleri artık iPad'de

EgeYapı Group, kurumsal internet sitesini iPad ortamına taşıdı

04.10.2012 - Güncelleme : 04.10.2012
EgeYapı Group'un projeleri artık iPad'de

İSTANBUL (A.A) - EgeYapı Group, inşa ettiği Batışehir, İz Park ve İz Tower gibi projelerini paylaştığı kurumsal internet sitesini iPad ortamına taşıdı.
     Yapılan açıklamaya göre, EgeYapı Group, kurumsal internet sitesi için iPad uygulamasını başlattı. İstanbul'un Anadolu ve Avrupa yakasında yükselen projelerin tüm detaylarıyla tanıtıldığı ''EgeYapı Group iPad Uygulaması''nda yatırımcılar, İstanbul'un neresinde olurlarsa olsunlar seçtikleri projeye Google haritalarının yardımıyla kısa sürede ulaşabilecek.
     Apple Application Store'dan ücretsiz olarak indirilebilen ''EgeYapı Group iPad Uygulaması'' kapsamında İstanbul Bağcılar'da inşa edilen Batışehir Projesi, İstanbul Kartal'da yükselen İz Tower ve İz Park projeleri yer alacak.
     Kısa bir süre sonra Kartal'da inşasına başlayacağı yeni projesini de iPad uygulaması üzerinden tanıtacak olan EgeYapı Group, uygulama üzerinden yeni projeleri için ön talep toplamaya da başlayacak.
    
     Muhabir: Mücahid Eker
     Yayıncı: Affan Kulunyar Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın