Dolar
38.43
Euro
43.66
Altın
3,318.70
ETH/USDT
1,793.50
BTC/USDT
93,828.00
BIST 100
9,432.55
arşiv

Yapı Kredi, kadın girişimcileri destekleyecek

Yapı Kredi, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile yaptığı 20 milyon euroluk kredi anlaşması ile kadın girişimcileri destek...

08.03.2013 - Güncelleme : 08.03.2013
Yapı Kredi, kadın girişimcileri destekleyecek

Yapı Kredi, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile yaptığı 20 milyon euroluk kredi anlaşması ile kadın girişimcileri destekleyecek.
     Avrupa İmar Bankası (EBRD) ile 20 milyon euro tutarında kredi anlaşması imzalayan Yapı Kredi, kredi kapsamında kadın müşterilerine uygun maliyetli finansman sağlamayı hedefliyor.
     Anlaşmayla, ortaklık yapısında ya da yönetiminde kadın girişimci olan tüm firmalar 2 milyon avroya kadar kredi kullanabilecek. Krediler, sektör fark etmeksizin koşulları sağlayan tüm kadın girişimcilere kullandırılabilecek.
     Kadın girişimcilere yönelik söz konusu projeyi farklılaştırmak isteyen Yapı Kredi, EBRD kredisi kapsamında Türkiye'nin çeşitli noktalarında kadınlarla toplantılar düzenledi.
     Bu toplantılarda EBRD danışmanları ile birlikte Türkiye'deki kadın girişimcilerin krediye erişim imkanları ve büyüme dönemindeki finansal ihtiyaçlarını desteklemek için ne gibi hizmetler sunabileceği değerlendirildi. Aynı zamanda kadın girişimcilerin gözünden mevcut hizmetleri üzerine geri bildirim alan Yapı Kredi, bu sayede müşteri beklentilerine uygun ürün ve hizmet sunma ilkesine yönelik yürüttüğü çalışmalarına devam edecek.
    
     Muhabir: Ziya Altunbaş
     yayıncı: Ali Bayaslan Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın