Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan Samuel Eto'o Vakfı'nın maçına davet edildi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes, Samuel Eto'o Vakfı'nın düzenlediği ve dünya yıldızlarının top koşturacağı karşılaşmaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da davet edildiğini bildirdi.

Orhan Kuzu  | 10.07.2016 - Güncelleme : 10.07.2016
Cumhurbaşkanı Erdoğan Samuel Eto'o Vakfı'nın maçına davet edildi

Antalya

ANTALYA

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalyaspor'un Kamerunlu futbolcusu Samuel Eto'o'nun adını taşıyan vakfın, Afrikalı çocuklar yararına düzenlediği ve dünya yıldızlarının top koşturacağı karşılaşmaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da davet edildiğini bildirdi.

"Messi'nin yanında bir başka dünya yıldızı Cumhurbaşkanımız da futbol oynayacak"

Türel, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Eto, adını taşıyan vakfın Afrikalı çocuklar yararına yıldızların oynayacağı maça sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı da davet etti. Messi'nin yanında bir başka dünya yıldızı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da Antalya Arena çimlerinde futbol oynayacak. Sayın Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve bendenizin de krampon giyeceği, 16 Temmuz 20.45'te oynanacak karşılaşmaya hepiniz davetlisiniz." ifadesini kullandı.

Maç Afrikalı çocukların yararına düzenlenecek

Samuel Eto'o Vakfının 16 Temmuz'da Antalya Arena'da Türk ve dünya karması özel maçıyla yapılacak 10. yıl kutlaması için aralarında Messi, Neymar, Suarez, Maradona, Eden Hazard, Totti, Michael Essien, Xavi, JayJay Okocha, Pierre Emerick, Aubameyang, Iniesta ve Arda Turan'ın da bulunduğu çok sayıda yıldız, Afrika'daki çocukların sağlık ve eğitim masraflarına destek olmak amacıyla Türkiye'ye gelecek.

Muhabir: Orhan Kuzu

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın