Dolar
41.16
Euro
48.10
Altın
3,531.59
ETH/USDT
4,374.60
BTC/USDT
110,668.00
BIST 100
10,737.68
Gündem

FETÖ’nün Kodları: Mithat Aynacı

FETÖ’nün Kodları serisi Mithat Aynacı filmiyle devam ediyor. Eski İstanbul Güvenlik Şube Müdürü Mithat Aynacı 15 Temmuz gecesi bir tank içerisinde yakalanmıştı.

06.09.2016 - Güncelleme : 06.09.2016
FETÖ’nün Kodları: Mithat Aynacı

Darbe girişiminini FETÖ tarafından gerçekleştirildiğine dair ilk somut işaret, 15 Temmuz gecesi ortaya çıktı. Daha önce FETÖ mensubu olduğu gerekçesiyle açığa alınan eski İstanbul Güvenlik Şube Müdürü Mithat Aynacı, darbeye kalkışanların kullandığı Vatan Caddesi'ne gelen bir tank içerisinde, üniformasıyla yakalandı.

17-25 Aralık sürecinde İstanbul Güvenlik Şube Müdürü olan ve daha sonra FETÖ/PDY bağlantısı olduğu iddiasıyla açığa alınan Aynacı'nın, İstanbul Emniyet Müdürlüğünü ele geçirmek üzere Vatan Caddesi'ne konuşlanan bir tankın içerisinde üniformayla yakalanmasının yansıtan görüntüler, darbe girişiminin FETÖ tarafından yapıldığını ortaya koyan deliller arasında yer aldı.

FETÖ'nün Kodları serisinin diğer filmlerini YouTube sayfamızda izleyebilirsiniz.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.