Dolar
32.37
Euro
34.95
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,556.90
BTC/USDT
70,188.00
BIST 100
9,079.97
Gündem

Gülhane Parkı'nda çay bahçesinin duvarı çöktü

İstanbul'da Gülhane Parkı'nda bir çay bahçesinin duvarı çöktü. Enkaz altında kalarak yaşamını yitiren 2 kişinin cenazesine ulaştı.

Yakup Çabuk, Abidin Mutlu Bozdağ  | 04.04.2016 - Güncelleme : 05.04.2016
Gülhane Parkı'nda çay bahçesinin duvarı çöktü

Istanbul

İSTANBUL

Gülhane Parkı'nda bir çay bahçesinin duvarı çöktü. 

Parkın Sarayburnu girişindeki çay bahçesinde, toprak kayması sonucu duvarın çöktüğü ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi. 

Olay yerine ulaşan ekipler, bölgeyi kontrol altına alarak çalışma başlattı.

Çalışmaları incelemek için bölgeye gelen İstanbul Valisi Vasip Şahin, ilgilerden bilgi aldı.

Şahin, daha sonra gazetecilerin soruları üzerine, şu anda olayın çok yeni olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Enkaz altında şu anda iki kişi görünüyor ama arkadaşlar başka biri var mı, yok mu onu da araştırıyorlar. Bir kişi yaralı, onu kurtarıyorlar şu anda. Diğerlerine de bakılacak. Olay oradaki duvarın yıkılması suretiyle olmuş ama niye yıkılmış, nereden kaynaklanmış araştırılıyor. Burası Setüstü diye bilinen bir yer, çay bahçesinin bir bölümü. Arkadaşlar, detaylı incelemenin ardından yıkılma sebebini de ortaya çıkaracaklardır."

İki kişinin cenazesine ulaşıldı

Çalışmalar sırasında ekipler, enkaz altında kalarak yaşamını yitiren 2 kişinin cenazesine ulaştı.

İsa Kılıç ile kimliği henüz belirlenemeyen bir kadının cenazesi enkaz altından çıkarılarak otopsi için Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Bölgeden çıkarılan yaralılar Gülben Aydın, Gökçe Çataloluk Asal ve Barkın Asal, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesine, Beyza Adıgüzel ile kimliği belirlenemeyen 1 kişi de Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. 

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın