Hırsızlık şüphelisinin yaraladığı polis şehit oldu
Tuzla'da, hırsızlık şüphelisinin ateş açması sonucu yaralanan polis memuru Battal Yıldız (31), kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

İSTANBUL
İstanbul Tuzla'da, hırsızlık şüphelisinin ateş açması sonucu yaralanan polis memuru Battal Yıldız (31), kaldırıldığı hastanede şehit oldu.
Alınan bilgiye göre, sabaha karşı, İçmeler mevkisinde yaşanan hırsızlık ihbarını değerlendiren polis memuru Battal Yıldız ile hırsızlık şüphelisi arasında kovalamaca yaşanmış, bu sırada zanlının ateş açması sonucu yaralanan Yıldız, Pendik Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı.
Yıldız, buradaki müdahaleyle rağmen kurtarılamadı. Şehit polis memurunun cenazesinin, incelemenin Adli Tıp Kurumuna gönderileceği öğrenildi.
Şüpheli ise olaydan kısa süre sonra yakalandı.
Tuzla İçmeler mevkisinde, hırsızlık ihbarını değerlendiren polis memuru Battal Yıldız, hırsızlık şüphelisiyle yaşanan kovalamaca sırasında, zanlının silahla ateş açması sonucu yaralanmış ve hastaneye kaldırılmıştı.
28 suçtan emniyette kaydı çıktı
"Hırsızlık" ihbarı üzerine Tuzla'daki adrese gelen polis memuru Yıldız'ı göğsünden vuran Hikmet S'nin, "ev ve iş yerinden hırsızlık", "uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak", "ruhsatsız silah bulundurmak", "yaralama" ve "yağma" gibi 28 suçtan emniyette kaydı bulunduğu bildirildi.
Muhabir: Adem Koç
Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.